Kan allt om svets

Hej på er mina följare som följer mig och min blogg. Jag hoppas ni mår kanon och har fått en härlig och fantastisk snart på den här underbara svenska sommaren vi äntligen fått. Jag skulle vilja tipsa om ett företag som har hjälpt oss på mitt företag med diverse svetsning och stålbyggnadskontroller på mitt lager som jag driver med mobiltelefoni och övriga teknikprylar. Jag skulle vilja rekommendera detta företag, främst till andra företagare som driver någon sorts anläggning och behöver hjälp med att hitta ett företag som kan greja med metall och svetsning. Ni kan läsa mer om företaget på www.wingafield.se. Förutom just svetsning så hjälper de även med magnetpulverprovning, makroprovning, temperaturmätningar, stålbyggnadskontroller och mycket mer som ni hittar information om på deras hemsida som jag då har länkat till ovan.

Jag är sjukt nöjd med att få hjälp av detta företa och tycker att de som arbetar här alltid har så himla högt fokus och verkligen visar hur engagerade de är i deras arbete som de utför åt en som kund hos dem. Mitt lager skulle inte fungera utan att jag fått hjälp av detta mycket kunniga och duktiga företag på metall och svets. Hoppas att detta hjälpte lite för några av er som vill ha hjälp med att hitta ett kunnigt företag inom svets. Nu tänkte jag avrunda detta inlägg med att hoppas att ni har det bra och tar hand om er så hörs vi snart igen.